Geneanet > Ressurser > Blogg > Geneanet

Noen nye og mer effektive menyer for søkene dine på Geneanet

Postert av Jean-Yves on 2. aug. 2022

Slektsbibliotek, indekser fra genealogiforeninger, familiebilder, kirkegårder, arkivregistre … Det kan være vanskelig å finne frem i det store antallet data som Geneanet leverer. Vi har lansert nye og mer effektive menyer som skal hjelpe deg å finne raskere det du leter etter.

Hva har forandret seg?

  • Røde piler: Navnene på menyelementene er endret
  • Grønne piler: Hele delen er inkludert i et nytt menyelement
  • Blå piler: Søkemotoren er inkludert i et nytt menyelement (delene som inneholder samarbeidsprosjektene har fortsatt sine egne menyelementer)

Noen omdøpte menyelementer

Noen menyelementer har fått nytt navn for å avklare mulig tvil. Elementet “Søk i databasen” er nå “Alle poster” siden det lar deg søke i alle Geneanets samlinger, inkludert arkivdokumenter, kirkegårder og minnesmerker, etc.

Noen delte og omorganiserte menyelementer

Samarbeidsregister, indekser fra genealogiforeninger og indekserte registre er alle slått sammen til menypunktet “Arkiv og dokumenter”. Nå vil du bare skrive inn et navn, og du vil få et resultat, med eller uten bilde, gratis eller betalt tilgang (dette er tydelig spesifisert).

Søkeskjemaet er også endret: valget av en Geneanet-partner er flyttet til bunnen av skjemaet, samt en mulighet for raskt å velge mellom gratis- og Premium-data.

Den viktigste endringen er oppdelingen av menyelementet “Prosjekter”. Til nå har både en søkemotor og en beskrivelse av samarbeidsprosjektet vært tilgjengelig under ett menypunkt. Disse to delene er delt opp: søkemotoren er nå tilgjengelig i “Søk”-menyen (“Arkiv og dokumenter” og “Gravlunder og minnesmerker”), og beskrivelsen av samarbeidsprosjektet forblir i “Prosjekter”-menyen. Dette er de blå pilene på skjermbildet ovenfor.

I menyen “Prosjekter” er elementet “Indekser” fjernet fordi det allerede er tilgjengelig i elementet “Alle prosjekter”.

Punktet “Heraldikk” er flyttet inn i menyen “Ressurser”.

Funksjonene i seg selv er ikke endret. Dine slektstre, arkivdokumenter, familiebilder osv. har ikke blitt påvirket av disse endringene.

Vi håper at disse endringene vil hjelpe deg til å lettere finne den genealogiske informasjonen du leter etter.

Vennligst still spørsmålene dine i vårt forum

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med