Geneanet > Ressurser > Blogg > Geneanet

Glem aldri en bursdag med Geneanet-varsler!

Postert av Jean-Yves on 29. mar. 2022

Glemmer du bursdager til dine kjære? Selv om svaret er nei, gjør Geneanets bursdagsvarsler-funksjonen det mulig å ikke glemme noen, selv blant dine fjerne søskenbarn.

For å sette opp varslingene dine, klikk på påloggingen din øverst til høyre på siden og velg “Nyhetsbrev”-menyen.

Som standard vil du lande på abonnementskonfigurasjonssiden for Geneanets nyhetsbrev. La oss se nærmere på to faner:

1. Fødselsdagpåminnelse

Bursdagsvarsler lar deg motta en e-post på hver bursdag til familiemedlemmene dine. Du kan velge graden av forhold takket være den horisontale skyveknappen: fra nær familie (foreldre, barn, ektefelle) til alle i treet ditt (antas å være i live hvis ingen dødsdato er oppgitt, og født de siste 110 årene).

Du kan også motta varsler for et tre du er invitert til (for eksempel hvis du ikke har et eget tre og du regelmessig ser på som gjest eller administrerer et tre satt opp av noen andre) takket være rullegardinlistemenyen øverst, og omvendt bli varslet om bursdagene til personer som vises blant kontaktene dine som gjester eller administratorer.

Til slutt kan du når som helst velge og endre frekvensen som disse meldingene sendes med. Konfigurasjonssidene til disse varslene har nylig blitt gjennomgått og korrigert, ikke nøl med å bruke dem: å feire en bursdag til en du er glad i, eller til og med en fjern kusine, er alltid hyggelig!

2. Familie varsel

Dette systemet vil bare være nyttig hvis du er gjest eller administrator på et tre eller hvis du selv har gitt administratorer tilgang til ditt eget tre: systemet informerer deg så snart en ny fødselsdato, partnerskap (sivilt partnerskap, forlovelse eller ekteskap), eller dødsfall for mindre enn ti dager siden har blitt lagt inn i det valgte treet, noe som lar deg holde deg informert om alle hendelsene som finner sted i familien din i nesten sann tid.

Muligheten for å stille inn graden av slektskap er også tilgjengelig med rullegardinmenyen nederst.

Bursdagsvarsler og familievarsler er en fin måte å holde kontakten med storfamilien din på!

Sett opp bursdagsvarslene mine

Vennligst still spørsmålene dine i vårt forum

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med