Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Du kan nå søke i arkivet for norske politiske fanger under krigen

Postert av Jean-Yves on 12. mai 2020

Du har nå tilgang på alt av fangeprotokoller, fangekort og andre registre om norske politiske fanger i Norge under andre verdenskrig – i tillegg til dokumenter og fotografier fra frigjøringen av Norge, som skjedde for 75 år siden, 8. mai 1945.

For å markere frigjøringsjubileet har Arkivverket funnet frem allierte planer for frigjøringen av Norge, dokumenter som viser den sivile maktovertakelsen og et utvalg av fotografier som viser jubelscener i maidagene 1945.

Source

1 kommentar

Vil gjerne ha tilgang til fangeprotokoller, fangekort og andre registrerte politiske fanger
MVH
Bjørg Tiller


Se mer

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med