Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Arkivverket legger ut nytt materiale fra andre verdenskrig på nett

Postert av Jean-Yves on 16. apr. 2020

Første del av Arkivverkets vårslipp 2020 er nå tilgjengelig for alle i Digitalarkivet. Se tusenvis av dokumentsider og fotografier knyttet til invasjonen og begivenheter de nærmeste ukene etterpå.

I vårslippene publiserer Arkivverket dokumenter og fotografier fra 2. verdenskrig i Digitalarkivet. Årets vårslipp er delt på to datoer, 9. april og 8. mai. I anledning av at det er 80 år siden invasjonen og 75 år siden frigjøringer legger Arkivverket ut dokumenter og fotografier knyttet særlig til de to begivenhetene. De er hentet fra arkiver som enten nylig er kommer til Arkivverket, nylig er ordnet eller hvor taushetsplikten nylig er opphevet.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med