Geneanet > Ressurser > Blogg > Geneanet

Geneanet lanserer en ny tjeneste, Geneanet DNA

Postert av Jean-Yves on 17. feb. 2020

La oss sammen bygge den første europeiske DNA-databasen med Geneanet DNA.

Millioner av dere har allerede tatt en genealogisk DNA-test. Flere og flere av dere ber om å kunne laste opp DNA-dataene deres til Geneanet for å finne nye slektninger.

Geneanet lanserer nå Geneanet DNA, en ny beta testtjeneste som lar deg laste opp rådata fra et DNA-testsett hentet fra en hvilken som helst leverandør, for å sammenligne det med andre Geneanet-medlemmers DNA-data, samt å finne medlemmer som du deler DNA-segmenter med. Du kommer til å finne nye slektninger!

Du trenger bare å laste ned råe DNA-data fra nettstedet til leverandøren din og laste dem opp til vår database. Det er veldig enkelt, og Geneanet hjelper deg med opplæringsprogrammer hvis du har tatt et DNA-testsett på AncestryDNA, 23andMe, MyHeritage, FamilyTreeDNA eller Living DNA.

Geneanet ordner resten av det takket være kraftige matchende verktøy.

For å kunne gi resultater ved å matche DNA fra Geneanet-medlemmene, må vi raskt ha et tilstrekkelig antall DNA-data. For å oppnå dette, nøl ikke med å oppfordre DNA-slektningene som ennå ikke har lastet opp sine råe DNA-data til Geneanet til å gjøre det.

Hos Geneanet driver vi slektsforskning, kun slektsforskning. Vi tror at DNA-tester er et ekstra verktøy for å finne nye slektninger.

Denne nye tjenesten erstatter selvfølgelig ikke slektsforskning som vi har drevet med i flere år, men det er en ekstra måte å finne nye grener og slektninger på.

Sjekk ut tjenesten

Hvorfor laste opp dine DNA-data til Geneanet?

Geneanet er Europas største slekts-nettsted med mer enn 3 millioner medlemmer.

Geneanet DNA-tjenesten er gratis: du kan få listen over dine DNA-slektninger og kontakte dem. I motsetning til noen andre nettsteder, trenger du ikke et betalt abonnement for å se slektstreet til et annet medlem og for å kontakte et medlem på Geneanet.

Geneanet er et nettsted lokalisert i Europa og respekterer den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR). I henhold til denne forskriften kan Geneanet ikke bruke DNA-dataene til medlemmene til noe annet enn denne avtalens formål. Som for slektstreet ditt, forblir du eier av dine DNA-data, og du kan fjerne dem når som helst.

To personer som har tatt en DNA-test med to forskjellige tilbydere, vil få muligheten til å finne DNA-slektninger via Geneanet DNA-databasen.

Med din hjelp ønsker vi å bygge den beste uavhengige tjenesten for DNA-treff.

For å lære mer om denne tjenesten, kan du lese våre vanlige spørsmål (FAQ).

Finn nye slektninger ved hjelp av ditt DNA

Vennligst still spørsmålene dine i vårt forum