Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Helga Hjorth: – Denne boken måtte jeg ikke skrive

Postert av Jean-Yves on 9. aug. 2019
 

Helga Hjorth (55) er tilbake med en ny bok. Men denne gangen handler det ikke om å ta et oppgjør med storesøster Vigdis. «Arkivarens testamente» er en helt annen bok enn «Fri vilje». – Men den hadde aldri blitt skrevet om det ikke hadde vært for den første boken min.

– Det var her nede i dette arkivet jeg fikk ideen til min nye bok, sier Helga Hjorth og viser rundt med stor entusiasme langs hyllemeter etter hyllemeter med historiske dokumenter. Trygt og godt bevart.

– Jeg er nok litt arkivnerd. Se her! sier juristen som til daglig har sin faste arbeidsplass noen etasjer opp i Riksarkivets lokaler ved Sognsvann i Oslo.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med