Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

50.000 kroner til Kristiansunds historie

Postert av Jean-Yves on 4. jun. 2019
 

Jon Skeie skal skrive bind 7 av Kristiansunds historie, som skal ta for seg årene fra cirka 1940 til cirka 1970.

Nå har prosjektet blitt tildelt 50.000 kroner i tilskudd fra fylkeskultursjefens reserveramme for 2019. Det kommer fram i et brev fra fylkeskommunen til Kristiansund kommune.

– Bokprosjektet omhandler andre verdenskrig i Kristiansund og har flere regionale nedslagsfelt, som tematikk knyttet til motstandskamp og evakuering over lokale og regionale grenser, gjenreising i nasjonalt perspektiv, og med grunnlag for sammenligning med byene Molde og Ålesund, skriver fylkeskultursjef Heidi-Iren Wedlog Olsen i brevet.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med