Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Fra 17. januar til 27. januar 2019, fotografer minnesmerke plaketter nær deg... Finn ut hvordan delta.
Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Århundrets funn fra middelalderen

Postert av Jean-Yves on 9. jan. 2019
 

Dersom du går deg en tur i Dronning Eufemias gate, langsmed Bjørvika, opp Bispegata og inn i Gamlebyen i Oslo, er det lite som vil minne deg om middelalder og gammel historie.

Området øst for Oslo S har de siste årene vært kjent for helt andre ting enn hva navnet «Middelalderbyen» skulle tilsi. Deichman, Barcode, Lambda – og Follobanen. Alle investeringer i fremtidens hovedstad.

Milliardutbyggingen av Follobanen strekker seg gjennom gamlebyen, langsmed fjorden og inn i Ekebergåsen der noen av verdens største maskiner borer seg gjennom fjellet for å skape morgendagens pendlerhverdag. Fremskrittet trenger seg ubønnhørlig på.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med