Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Århundrets funn fra middelalderen

Postert av Jean-Yves on 9. jan. 2019
 

Dersom du går deg en tur i Dronning Eufemias gate, langsmed Bjørvika, opp Bispegata og inn i Gamlebyen i Oslo, er det lite som vil minne deg om middelalder og gammel historie.

Området øst for Oslo S har de siste årene vært kjent for helt andre ting enn hva navnet «Middelalderbyen» skulle tilsi. Deichman, Barcode, Lambda – og Follobanen. Alle investeringer i fremtidens hovedstad.

Milliardutbyggingen av Follobanen strekker seg gjennom gamlebyen, langsmed fjorden og inn i Ekebergåsen der noen av verdens største maskiner borer seg gjennom fjellet for å skape morgendagens pendlerhverdag. Fremskrittet trenger seg ubønnhørlig på.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med