Geneanet > Ressurser > Blogg > Geneanet

Året som gikk: Hva skjedde på Geneanet i 2018

Postert av Jean-Yves on 7. jan. 2019
 

2018 ble fylt opp med nye funksjoner og oppdateringer på Geneanet.

Vi ønsker deg et Godt Nytt år med mange genealogi oppdagelser og nye forfedre!

Nytt på Geneanet: Tilby et 3-måneders, 6-måneders, 1-års eller 2-års Premium abonnement

Trenger du et spesielt forslag til gave? Geneanet har løsningen og foreslår at du tilbyr et Premium abonnement til din familie og venner slik at de kan oppleve slektsforskning eller gå dypere inn i sin slektshistoriske forskning! Hittil har du kunnet tilby et 1-års eller et 2-års Premium abonnement. Nå kan du også tilby et 3-måneders og et 6-måneders Premium abonnement!

Les bloggnotatet

GEDCOM fil Forbedring av opplasting på Geneanet

Dersom du oppdaterer ditt Geneanet slektstre via en GEDCOM fil vil du kanskje huske at man en måtte benytte et FTP program for å laste opp en fil større enn 12MB. Dette er ikke lenger nødvendig og noen andre forbedringer er også gjort.

Les bloggnotatet

Vi har oppdatert Geneanets tjenestevilkår

Som du kanskje kjenner til er en ny bestemmelse innen Den Europeiske Union (EU), lov om databeskyttelse og privatliv benevnt General Data Protection Regulation (GDPR), trådt I kraft siden 25. mai 2018. Geneanet gir oversikt over situasjonen.

Les bloggnotatet

Et nytt Geneanet grensesnitt for å laste opp dine bilder av gravlunder

Et nytt Geneanet grensesnitt for å laste opp dine bilder av gravlunder er nå lansert. Du kan nå legge til nye gravlunder dersom de ikke er listet i vår database og du kan laste opp så mange bilder av gravsteder som du ønsker for en gravlund.

Les bloggnotatet

Et nytt Geneanet indekseringsverktøy for alle nivåer

Vi har lansert et nytt indekseringsverktøy for alle Geneanet medlemmer som allerede deltar i samarbeids-indekseringen av gravsteder og arkivdata, samt for de som ønsker å delta men som fant det tidligere verktøyet for vanskelig å bruke. Det nye verktøyet har to nivåer (nybegynner og avansert) og antall dokumenter som skal indekseres vil være avhengig av din tilgjengelige tid (omtrent 15 minutter, omtrent en time eller flere timer).

Les bloggnotatet

Nytt Geneanet Forum lansert!

Det nye Geneanet forum er lansert! Vi håper det vil være med å bedre tilgjengeligheten til Geneanet for de interesserte og at det vil gjøre det enklere med teknisk støtte.

Les bloggnotatet

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med