Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Ryfylke-historia er digital

Postert av Jean-Yves on 4. des. 2018
 

I det digitale arkivet til avisa Ryfylke kan ein nå henta opp over 50 000 avissider, heilt frå dag éin i 1926 til i dag. ­ – Fort gjort å bli hekta, meiner redaktør og dagleg leiar Knut Atle Seim.

Synest du å hugsa at du og vennene dine blei fotografert av ein Ryfylke-journalist ein gong tidleg på 1980-talet? Vil du lesa om Kløver-brannen nyttårsaftan i 1978? Korleis dekka Ryfylke storstreiken på smelteverket i 1970? Var det ikkje eit bilde i avisa då oldefar blei 90 år? Eller er du nysgjerrig på kor mange gonger du samla inn pengar til Redd Barna i oppveksten?

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med