Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Oppkalt etter Hurtigrutens far

Postert av Jean-Yves on 26. sep. 2018
 

Historiske Skip: Hurtigruteskipet DS «Richard With» møtte sin skjebne en septemberdag i 1941

DS «Richard With» ble bygget ved Trondhjems Mekaniske Verksted som byggenummer 136 i 1909, og overlevert i juni samme år. Skipet var oppkalt etter Vesteraalens Dampskibsselskab sin nylige avgåtte direktør, Richard With (1846-1930), som ofte blir omtalt som «hurtigrutens far». Kontraktssummen var 398 000 kroner, og hun var sertifisert for 300 passasjerer i liten kystfart, og hadde 101 køyeplasser.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med