Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Fra 17. januar til 27. januar 2019, fotografer minnesmerke plaketter nær deg... Finn ut hvordan delta.
Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Vandalisme på Brekken kirkegård

Postert av Jean-Yves on 28. aug. 2018
 

Noen har i helga veltet gravstøtter og revet opp kors på Brekken kirkegård.

Vandaler har i løpet av helga gjort skadeverk på Brekken kirkegård. Det er veltet gravsteiner og revet opp kors fra kirkegården. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Det vil bli opprettet sak på forholdet.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med