Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Fra 17. januar til 27. januar 2019, fotografer minnesmerke plaketter nær deg... Finn ut hvordan delta.
Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Bjølsen: Er du snill, kan du kalles Mor Go’hjerta. Men hvem var den snille damen?

Postert av Jean-Yves on 28. aug. 2018
 

Mor Go’hjerta er et navn vi ofte ser på Bjølsen. Kanskje har du gått gjennom gaten som har fått samme navn eller har barn i barnhagen som også er kalt opp etter henne? Eller kjøpte du en burger hos Mor Go’hjertas gatekjøkken?

Anne Ellingsdatter ble født 29. august 1829 på Jevnaker på Hadeland. Dette forteller den nålevende familiens slektsforskning. 13. april 1857 ble hun gift med stenhugger Lars Nilsen i Vestre Aker kirke. De flyttet til plassen Stranden, eiet av Sandaas, som lå på en odde ved nordenden av Sognsvann. Grunnmuren tyder på at hovedhuset var i underkant av 20 kvadratmeter.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med