Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Dette ble inngravert i en feltflaske av en krigsfange under første verdenskrig

Postert av Jean-Yves on 5. jul. 2018
 

Snart er det akkurat 100 år siden første verdenskrig sluttet, og selve merkedagen da krigen var over er 11. november 1918.

Da skrev Tyskland under en våpenhvile-avtale, og krigshandlingene sluttet. Mer enn 18 millioner mennesker hadde dødd. Mange titalls millioner soldater og sivile hadde lidd seg gjennom fire år med den verste krigen verden hadde sett fram til denne tiden.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med