Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Åssiden kirkegård vandalisert: 92 gravsteiner tagget ned

Postert av Jean-Yves on 12. jul. 2018
 

Natt til tirsdag ble Åssiden kirkegård i Drammen funnet nedtagget med røde bokstaver på 92 gravsteiner. Bokstavene står på hver grav bortover flere rader.

Ifølge Drammens Tidende skal det være vanskelig å tyde hva som står på gravsteinene, men at det kan se ut som «Drammenhytta killer» eller «Drømmehytta killer». Det skal også være skrevet ned tallkoder, og det samme ordet skal være skrevet på kapellet.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med