Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Fra 17. januar til 27. januar 2019, fotografer minnesmerke plaketter nær deg... Finn ut hvordan delta.
Geneanet > Ressurser > Blogg > Genealogi

Gravstedsvandring også på Nordlandet

Postert av Jean-Yves on 3. mai 2018
 

Gravstedsvandringer i Kristiansund har det vært flere av de siste årene. Men Nordlandet gravsted har vært forsømt – til nå.

Torsdag ettermiddag er konservator og forskingsleder ved Nordmøre museum, Odd W. Williamsen, på plass på gravstedet på Nordlandet. Han har i mange år ledet kulturhistoriske vandringer på byens gravsteder. Torsdag kan den som vil være med en tur rundt og bli presentert for musikere, politikere og andre som har satt varige spor etter seg i vår lokale historie.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med