Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

I 1944 ble sju år gamle Grete tvangsevakuert fra Finnmark – Nå håper hun på kontakt med familien Vik som hjalp henne i Narvik

Postert av Jean-Yves on 9. apr. 2018
 

I 1944 ble Grete evakuert fra Finnmark, og fikk hjelp av familien Vik i Narvik. Nå etterlyser hun og filmskaper Ellen-Astri Lundby etterkommere.

Ellen-Astri Lundby er produsent og regissør, og har laget filmen “Brennende minner”. Filmen har premiere på kinoen i Narvik fredag. Syv år gamle Grete, søsteren Tove og moren var tre av 50.000 som ble tvangsdeportert fra Finnmark under andre verdenskrig. De kom til Narvik på skipet Carl Arp i 1944. Her stilte Røde Kors og private familier opp for å hjelpe.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med