Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Andøy Historielag satser nå på faste åpningstider ved lokalhistorisk arkiv på Dverberg

Postert av Jean-Yves on 16. apr. 2018
 

Arkivet, som ligger på historisk grunn, i det som var rådhuset i Dverberg kommune, før de tre kommunen Andenes, Dverberg og Bjørnskinn ble til Andøy, får nå faste åpningstider for publikum.

– I starten nå så kommer vi til å ha åpent to timer hver torsdag formiddag. Til høsten vil vi prøve oss med å holde åpent på kveldstid, sier leder i historielaget Terje Vollan. Han håper mange vil benytte seg av tilbudet og gjøre seg kjent med det rikholdige arkivet.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med