Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Fredrikstad Historielag 90 år: Imponert over Fredrikstadfolks interesse for lokalhistorie

Postert av Jean-Yves on 27. feb. 2018
 

For intet mindre enn 90 år siden ble historielaget etablert i Fredrikstad, og har gjort en viktig jobb for byen siden. Nå møtes den blide gjengen på biblioteket hver tirsdag, hvor de driver med blant annet slektsforskning, fotogranskning og teksttyding. De er imponerte over hvor varmt Fredrikstad tar imot lokalhistorisk litteratur.

I dag er det tre hovedområder hvor Fredrikstad Historielag tilbyr sin bistand. De har en slektsgruppe, bestående av slektsforskerne Anne Marie Sandhaug, Gro Hjelle, Anne Weberg Eliesson og Svein Skahjem, som hjelper personer som har spørsmål om slekten sin og generell lokalhistorie.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med