Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

En østlending med feil dialekt klarte å bygge Fløibanen

Postert av Jean-Yves on 15. jan. 2018
 

Den 15. januar er det nøyaktig 100 år siden selve åpningsdagen for et av Bergens mer vågale prosjekt; en kabelbane mellom Bergen sentrum og utsiktspunktet Fløyen.

Forventningene på selve åpningsdagen var store. Tross et gigantisk snøfall på selve åpningsdagen for 100 år siden, sto folk i lange køer for å bruke fribillettene sine på den første tur til toppen. På forhånd var sågar mange i stuss om fribillettene gjaldt kvinner også. Ledelsen måtte rykke ut i avisene og bekrefte at, ja, også kvinner skulle få reise gratis.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med