Din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse.

Geneanet er reklamefri og din annonse blokkering kan påvirke din Geneanet opplevelse. Vi foreslår at du slår av din annonse blokkering når du bruker Geneanet (klikk på AdBlock ikonet og velg slå av "Aktiver på denne siden").

Balsfjord: Søker støtte til bygdebok

Postert av Jean-Yves on 6. nov. 2017
 

De to første bindene av Balsfjorden og Malangens historie ble gitt ut i henholdsvis 1981 og 1991. Bygdebøkene omhandler den generelle historien fra eldre steinalder og fram til 1920. De ble gitt ut av Balsfjord kommune. Nå har Balsfjord historielag tatt initiativ til å få dokumentert lokalhistorien fra 1920 til 2000 gjennom et tredje bind av bygdeboka.

– Etter at det siste bindet kom ut for 26 år siden, har det ikke vært gjort noe arbeid med å samle inn den felles bygdehistorien. Det betyr at det er nesten 100 års lokalhistorie som mangler dokumentasjon, forteller leder Oddvar K. Skogli i historielaget.

Source

Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med