Geneanet > Mer > Blogg > Geneanet

Ta bilder av gravlunder med GeneaGraves – Geneanets mobil-app for iOS og Android

Postert av Jean-Yves on 27. aug. 2015
 

Gravlunder er en av de viktigste kildene for slektsforskere og vi må samle informasjon om gravsteiner før de går tapt. Bli med i GeneaGraves prosjektet! Det er gratis og enkelt! Installer GeneaGraves på din enhet. Ta bilder. Last opp dine bilder på Geneanet via et aksesspunkt i et trådløst nett. Indekser deretter navn på personene oppført på gravsteinene eventuelt ved hjelp av andre Geneanet medlemmer.


GeneaGravesGeneaGraves
Ta bilder av gravlunder med GeneaGraves

2 kommentarer

Kvifor lage ein ny base med gravminner når ein slik alt finns hjå DIS-Norge?


blog_v5_comment_author_unknown
02.09.15

Hei,
Geneanet tilbyr denne tjenesten på en verdensomspennende skala (ikke bare for Norge). Dette er en fin måte å oppdage gravstedene til forfedre eller søskenbarn som migrerte. Med Geneanet kan du også vise gravsteinsbilder i ditt tre knyttet til din forfar.
Vi vet naturligvis at denne tjenesten allerede eksisterer i noen land… DIS gjør mye bra, ikke bare med gravsteiner. :)
/Laurent – Geneanet


Logg inn for å legge inn en kommentar Logg inn / Bli med